Grovis: Lille Lotte spør mor hvordan barn kommer inn i magen – svaret får hele familien til å skrike HØYT!

Nå skal det vel bli godt å le litt. Dagens godbit er kanskje litt på kanten, men min erfaring er at det er nettopp disse historiene som får oss til å le mest. Husk å dele når dere har lest ferdig da!

Lille Lotte var hele 7 år, og var nysgjerrig av natur. Hun hadde mange spørsmål, og de fleste måtte moren svare på. I dag lurte lille Lotte på hvordan egentlig babyene kommer inn i mors mage.

Moren mente at spørsmålet var litt for avansert til å komme fra en 7-åring, og hun ønsket ikke å forklare særlig detaljert for datteren om hvordan barn blir til.

Moren fikk imidlertid kjapt en idé, og ga lille Lotte instruksjoner.

– I kveld når søsteren din kommer hjem med sin nye kjæreste, bør du legge deg under sengen hennes og høre på hva som skjer. Da vil du finne ut hvordan det gjøres.

Det tok ikke lang tid før mor innså at dette kanskje ikke var den beste planen i verden, og hun bekymret seg hele natten. Da morgenen kom spurte hun nervøst Lotte hvordan det hadde gått.

– Jeg skjønte det ikke helt, mor. De kom inn i rommet, og så kledde han av søsteren min alle klærne. Så kledde han av seg selv. Og så ropte søsteren min at det var det største hun hadde sett, og løp etter ett målebånd. Jeg skjønte ikke helt hva det var, men det var noe med en omkrets på 20 centimeter og en lengde på 30 centimeter. Hva kan det være, mor?

Moren ble knallrød i ansiktet, og forklarte bare kort at det var noe Lotte ville forstå når hun ble eldre. Hun fikk også Lotte til å love å aldri fortelle noen om dette.

Dagen etter kommer storesøster hjem fullstendig knust, ansiktet helt utgrått. Hun løper inn i huset og kaster seg i farens armer og hulker høyt:

– Mor har stukket av med min nye kjæreste!

Trykk på Dele-knappen for å gi vennene dine en god latter!