Grovis: Kåte Bernt er utro med bestevennens kone – Så kommer meldingen som forandrer ALT!

Artige historier, og gjerne groviser er noe av det morsomste vi vet. Det finnes så mange, og de fleste får oss bestandig til å le skikkelig høyt. Her kommer en skikkelig grovis, og slutten er bra for bra! Kos dere med historien, og som alltid. Del gjerne når dere har lest ferdig.

Bernt og Anders hadde vært bestevenner i flere år. Men til tross for det hadde Bernt sterke seksuelle følelse for Anders kone, Lise.

Han visste det var strengt forbudt og at hans følelser for Lise aldri kunne bli noe av.

Men i et lystid lag, en sommerkveld, hvor de hadde tatt 3-4 akevitt og noen pils, kjente Bernt en hånd på låret. Det var Lise… Bernt fikk plutselig lite plass i buksa, for der vokste det fram noe som var veldig sulten…

Senere samme kveld, da både Bernts kone Randi, og Anders hadde sovnet, snek Bernt og Lise seg ned til badeplassen hvor de hadde vært tidligere på dagen.

Der elsket de vilt hele natten til solen begynte å stå opp. Så snek de seg tilbake full av skam og snek seg i sengs til sine partnere uten å bli lagt merke til.

Årene gikk, men Bernt og Lise klarte ikke holde seg unna hverandre. Så snart deres respektive var borte, fant de hverandre, og elsket vilt og hemningsløst til de ikke orket mer.

De var selvfølgelig flaue begge to, men samtidig hadde de det jo så fint sammen at det var umulig å stoppe. Tiltrekningskraften var for stor.

En natt da de begge var alene, lå de som vanlig i sengen og elsket heftig, da telefonen til Lise plutselig begynte å gi lyd fra seg.

Bernt rullet seg av Lise som strakte seg etter telefonen.

– Det er Anders som skriver, utbrøt Lise overrasket!

– HVA?!?! Faen, jeg må skynde meg hjem med en gang før han kommer! ropte Bernt. Da svarer Lise:

– Nei da, det er ingen fare. Han spiller tydeligvis poker med deg…

HAHAHA – Ja, det er flere som kan spille samme spill! Del videre da vel!