Søsteren min bruker dusjen i vårt hus til å være intim med mannen sin. Jeg blir kvalm!

Det er helt naturlig å hjelpe venner og familie i nød. Som for eksempel å åpne opp hjemmet sitt en periode for å gi husrom ved behov.

Det var nettopp dette denne kvinnen gjorde. Søsteren og mannen mistet huset under tragiske omstendigheter, og hun inviterte de inn til seg for å hjelpe i denne krisesituasjonen.

Ting gikk dessverre ikke helt problemfritt, da søsteren og mannen har en vane som gjør henne kvalm.

Det ble en konfrontasjon, og det hele endte i en ganske heftig krangel, da søsteren ikke ser problemet.

Kvinnen som velger å være anonym valgte selv å dele historien sin på Reddit, og forklarer følgende:

«Min søster og hennes mann flyttet for to dager siden inn hos oss da de mistet leiligheten på grunn av pengeproblemer. ‘Deres sønn (min nevø).er syk, og regningene i den forbindelse ble rett og slett så store at de måtte selg huset. Min mann og jeg stiller mer enn gjerne opp for å hjelpe til i en vanskelig tid.»

«I går klokken 19 fikk mannen min se at søsteren min og hennes mann gikk ut av badet samtidig. Det virket som om de hadde dusjet sammen. Min mann sa rett ut at det irriterte han, og jeg var enig i at det var upassende.»

De var begge fast bestemt på at de ville ta opp problemet, og konfronterte derfor søsteren med den intime vanen, men gikk ikke helt bra.

«Min mann ba meg snakke med søsteren min, noe jeg gjorde. Hun ble defensiv, og spurte hvorfor dette angikk oss i det hele tatt. Jeg fortalte at det fikk mannen min til å føle seg ukomfortabel, og at vi helst ser at de dusjer separat».

Søsteren forklarte sin side av historien: «Hun begynte å tulle om å være så overveldet av sønnens helseproblemer at de ikke fikk tid eller anledning til å ha alenetid sammen som et ektepar, og fant denne aktiviteten i dusjen som en måte å være nærme hverandre på».

Etter å ha spurt andre Reddit-brukere om de mente hun og mannen hadde overreagert på søsterens dusj-aktivitet, var mange mennesker raske til å kritisere kvinnen for å ikke være veldig hensynsfull.

En skrev: «Dette paret har nettopp mistet hjemme sitt. De er i en alvorlig økonomisk situasjon. De har et veldig sykt barn, gi de sjansen til å være intime med hverandre. Det er viktig i en slik fortvil situasjon».

Hva mener dere?