Maria RASTE på foreldremøtet: «Oppdra ditt eget barn, ikke skyld på lærerne!»

Maria Celin er en svensk mor, og raste da hun deltok på et møte på barnas skole nylig. Så forbannet ble hun, at hun valgte å skrive et debattinnlegg der hun kritiserer late foreldre som ikke tar ansvar for barnas oppdragelse.
Vi er heldige i Norden som har fri skole og utdanning for alle, uansett bakgrunn eller hvilke forutsetninger du har.

Det er selvfølgelig ting vi kan forbedre, men vi skal ikke ta alle godene våre for gitt. For skal vi være helt ærlige – vi har det ganske så fantastisk i vårt land.

Maria fikk bakoversveis da hun deltok på storforeldremøte på skolen. For, etter informasjon om ordinære ting som skolemat, ferier og lekser, ble de også informert om at flere lærere hadde blitt sykemeldt etter trusler fra foreldre.

«Skolen skal lære barna naturfag, matematikk, og språk. DU som forelder skal lære barnet sympati, orden, ryddighet, og respekt for andre mennesker.» skriver Maria i sitt innlegget i Expressen.

Hun fortsetter med å si:

«DU som forelder må investere energi, ork, tid og en masse omsorg for å skape et menneske som kan passe inn i vårt samfunn. DU som forelder har satt et menneske til verden, og bærer ansvaret for å skape en medborger som kan fungere i vårt samfunn.

Er du i tvil om du klarer å gi barnet ditt alt dette – ikke skaff deg barn.

Det finnes dessverre en redsel fra oss voksne til å si ifra til egne og andres barn. Man er redd for at barna skal bli lei seg eller såret. Eller er det kanskje ren latskap? Man orker rett og slett ikke å ta kampen? Konsekvensen er at vi skaper barn som ikke lærer seg grenser. Og barn trenger grenser og struktur. Spesielt på skolen. Mange foreldrene legger ansvaret for grensesetting på læreren, (som har en vanskelig jobb fra før) samtidig som de skal lære barn grunnleggende menneskelig oppførsel. Et arbeide som er foreldrenes kanskje største og viktigste oppgave.

Vi leser hele tiden skremmende nyheter om at skolen er i forfall, men forandringen kan bare begynne hos oss foreldre. Jeg oppfordrer herved til et oppgjør der voksne faktisk tar ansvar og investerer nærhet, tid, og engasjement i det viktigste vi har – våre barn.»
Dette var så bra sagt og så viktig! DEL hvis du er enig med Maria! Vi støtter lærerne!

Gurkemeie Max

Gurkemeie max er et helsekostprodukt utviklet for å hjelpe mot aldersrelaterte lidelser.
Innhold:

Gurkemeie (curcumin) – Skal i følge forskning være bra for muskler, ledd og hjertet. 
Ingefær – Kjent for sin betennelsesdempende effekt. Skal redusere smerter ved artrose (slitasjegikt), ha kvalmestillende effekt og hjelpe mot svimmelhet.
BioPerine (svart pepperekstrakt) – Har den fantastiske egenskapen at det forsterker virkningen av de andre tilskuddene.
Bestill til halv pris her >>