Groviss: Deilige Lise gir den gamle gubben Lars et snuskete forslag – svaret gjør henne ildrød av raseri!

Her er historien om Lars som nok har hatt bedre dager på puben. Det er en fornøyelig fortelling, så husk å dele den videre da.

Gamle Lars var 72 år og satt som vanlig på den lokale puben. Han satt på den samme stolen som han hadde sittet på i over 30 år, leste en avis og drakk en øl.


Plutselig kom det noen inn på puben, og Lars så opp for å se hvem det var. Der sto den mest sexy kvinnen Lars noen gang hadde sett.

Hun hadde langt, bølget hår og kurver som gjorde Lars svimmel. Kona hans døde for 20 år siden, og siden den gang hadde ikke Lars sett på en kvinne, før nå.

Til Lars store overraskelse gikk kvinnen rett bort til han, presenterte seg som Lise, og spurte om hun kunne sette seg ned.

Lars ble veldig nervøs, han hadde knapt snakket med en kvinne på flere år, og slettes ikke vært intim med noen.

Lars slet seg gjennom samtalen med Lise, han fikk knapt frem ordene. Han ble så betatt av hennes skjønnhet.

Men Lars tafatthet så ikke ut til å plage Lise, som flyttet seg stadig nærmere Lars. Til slutt satt de kliss inntil hverandre, og Lise la hånden på Lars lår.

Lise bøyde seg frem og hvisket:

– Vil du se hvor jeg ble operert for blindtarmbetennelse?

Lars skjønte ingenting, det var ikke det han trodde Lise skulle si. Han ble helt satt ut, her hadde han forventet at det ene skulle føre til det andre… Han kremtet og svarte:

– Eh nei takk. Jeg er redd har skrekk for sykehus….

Ikke greit å fange opp signaler når du har vært uten kvinnelig kontakt i så mange år. Lars får vente i 20-år til, så kanskje han lykkes bedre med å fange opp signalene… Eller kanskje ikke… hahah
Husk å dele videre da!