Grovis: Sexy kvinne kommer med et skittent forslag til en kjekkas fra Trøndelag – Hans røffe svar får henne til å besvime!

Jeg tenker det er på tide med en skikkelig godbit av en grovis. For som vi alle vet. En god latter forlenger livet, og hvorfor ikke ha det morsomt de årene du lever lengre enn grinebiterne. Vi setter veldig pris på at dere deler historiene videre når dere er ferdig med å lese de.

Den lavmælte, men rike trønderen Henning satt alene på sin favoritt-bar og koste seg med en øl etter jobb. Han pleide å gjøre det, slappe av litt i stillhet.

Etter en liten stund løftet Henning blikket, og da så han kanskje den mest sexy kvinnen han noen gang hadde sett. Hun var høy, blond og var akkurat sånn Henning likte damene sine.

Kvinnen satt bare to bord unna, så Henning satt nesten og stirret på kvinnen, som selvfølgelig la merke til det, og hun flørtet tilbake.

Etter en stund kom det en kelner bort til Henning med en serviett som det var skrevet noe på.

På servietten sto det:

– Du er en veldig kjekk mann, men jeg er kresen. Hvis du vil ha meg, må du ha en Porsche, minst ti millioner i banken, og en 24 centimeters kuk.

Ved siden av teksten var det et sexy kyssemerke fra kvinnens rødmalte lepper.

Henning snudde servietten og skrev ett svar.

– Du er en helt nydelig dame. Penger er ikke noe problem, og jeg har mange biler. Men for pokker, jeg kommer ikke til å kutte ti centimeter av pikken min for din skyld!

Når du er ferdig med å le – Husk nå endelig å dele videre!