Grovis: Gift par går på maskeradeball – dagen etter avsløres 1 intim detalj som får mannen til å ta ut skilsmisse TVERT!

Her har dere en artig historie om et par som kler seg ut og drar på maskeradeball. Den er litt på kanten, men innenfor likevel. Kos dere med den. Og du, ikke glem å del den videre når du har lest ferdig.

Kirsti og Johan ble invitert til et maskeradeball som noen gode venner arrangerte. De hadde vært gift i 20 år, og likte å være sosiale, og å gå på fest. Så dette så de virkelig fram til.

Men da dagen kom, følte Kirsti seg litt uvel. Hun insisterte imidlertid på at Johan burde gå uansett.

Så Johan tok på seg Fantomet-kostymet sitt, og dro på festen. Kirsti la seg i senga og hvilte seg et par timer.

Da Kirsti våknet igjen, følte hun seg mye kvikkere. Så hun bestemte seg for å gå på festen uansett. Men etter å ha prøvd på seg kostymet sitt fikk hun en ide. Hun valgte en helt annen utkledning.

Hun tenkte at dette var en god anledning til å spionere på mannen sin, og sørge for at han oppførte seg.

Kirsti ankom maskeradeballet hvor hun raskt fikk øye på en mann i Fantomet-kostyme. Hun gikk bort til han, og de begynte å flørte vilt med hverandre.

Begge syntes dette var både spennende og opphissende, og til slutt havnet de ute i hagen hvor de elsket vilt med hverandre. Etterpå var Kirsti helt utslitt, og dro hjem og la seg.

Morgenen etter satt paret på kjøkkenet og spiste frokost, da Kirstin spurte:

– Så, hvordan var kvelden i går da?!

Johan tok en slurk kaffe og sa:

– Joda, det var egentlig ganske så kjedelig. Jeg og noen kompiser satt ovenpå og spilte poker og drakk cognac. Men fyren som lånte Fantomet-drakten min hadde visst hatt det kjempegøy…

Og der besvimte Kirsti…

Husk å dele videre! Vennene dine fortjener en god latter de også!