Grovis: Flintskallede Roy tar med seg en sexy dame hjem – når han river av seg trusa, går alt til helvete

Her kommer dagens historie. I dag fortjener vi å humre litt ekstra for å holde humøret oppe. Husk som alltid å dele historien videre når du er ferdig.

Roy var en helt skallet mann. Han hadde hatt en lang sorgprosess over det tapte håret, men nå levde han helt fint med den blanke skallen. Han var faktisk blitt litt stolt av den.

En helg beveget Roy seg ned til byen. Han håpet å møte en kvinne på favorittpuben, han hadde ikke hatt kvinnelig selskap på veldig lenge.

Inne på puben så han straks en veldig sexy jente. Det var rett og slett drømmedama. Fine fyldige former som han fantaserte om

Roy trodde ikke sine egne øyne da kvinnen kom bort til ham og begynte å snakke. Hun var interessert i ham, det var helt fantastisk! Etter å ha snakket i noen timer, lurte Roy på om kvinnen ville bli med ham hjem.

Hun takket ja!

Da paret kom til Roys hus, gikk rett inn på soverommet. Da avslørte kvinnen at hun var litt sjenert, og foretrakk å elske med lyset av.

Roy var overlykkelig for å ha hentet hjem en så vakker kvinne, så han slo umiddelbart av lampen.

Roy ville gjøre sitt ytterste for å imponere kvinnen, så han dukket ned mellom bena hennes og kysset ømt fra knærne og oppover…

Kvinnen kjente endelig Roys nakne skalle nærme seg hennes aller helligste. Hun ble helt stiv og sa med skremt stemme:

-Du, den der må du være forsiktig med….

HAHAHA – Flintskallen kunne nok blitt i største laget ja… Del Del Del