Grovis: En fremmed stiller Lise et intimt spørsmål – årsaken får henne til å skrike høyt i sinne!

Har du hatt en slitsom dag? Mye som skal gjøres og litt for dårlig tid? Da er det på høy tid å senke skuldrene litt. Kos deg med denne historien, og når du er ferdig med å humre – så deler du den videre 🙂

Lise gikk rundt i huset ikledd morgenkåpe som hun bruker å gjøre på en helt vanlig hverdag. Mannen dro på jobb for noen timer siden. Så hun hadde huset helt for seg selv.

Plutselig banket det på døren.

Lise gikk for å åpne. Der sto det en fremmed mann, som så snill og hyggelig ut.

Mannen sa:

– Hei du! Nå skal jeg stille et spørsmål som du kanskje synes er litt rart, men det er ikke for å være slem. Jeg går så snart jeg har stilt spørsmålet. Hvis du ikke svarer på spørsmålet nå, kommer jeg tilbake klokken 19.30 i kveld, og stiller det samme spørsmålet, og da vil jeg ha svar.

Lise fant situasjonen litt merkelig og ubehagelig, men mannen så faktisk helt normal ut, så hun lot ham stille spørsmålet. Mannen spurte:

– Har du ei mus?

Lise ble helt satt ut Hva slags pervers kar var dette? Hun himlet med øynene, noe mannen la merke til.

– Jeg ser at du ble ukomfortabel nå, det trenger du ikke være. Jeg beklager. Men bare så du vet det, er jeg tilbake klokken 19:30 og spør om det samme igjen.

Så gikk mannen.


Lise lukket døren, og låste den for å være sikker. Så fant hun fram mobilen og ringte ektemannen for å fortelle ham om den perverse grisen som nettopp hadde ringt på døren.

Ektemannen, som var en tøff bygningsarbeider, lovet å komme hjem så snart han kunne, slik at han kunne få en god prat med pervoen når han kom tilbake ved 19.30-tiden.

Mannen kom hjem fra jobb, og de pratet litt om hendelsen. Han klådde i hendene etter å få banket vett inn i den perverse fyren som plaget kona. Endelig ble klokken 19.30 og akkurat da ringte det på døren.

Ektemannen sto bak døren for klar til å overraske den skitne drittsekken.


Lise åpnet døren og der sto den samme mannen igjen. Han sa:

– Hallo! Husker du meg? Jeg var her tidligere i dag og stilte et spørsmål.

– Ja, det husker jeg. Du skulle vel spørre meg om noe igjen? spurte Lise nå full av selvtillit, fordi hun hadde mannen sin bak døren.

– Ja, det skal jeg. Har du ei mus? spurte mannen igjen.

Selvsagt har jeg! sa Lise nå forbannet.

Bak døren knyttet ektemannen nevene, nå skulle jævelen få seg en omgang. Han skulle akkurat til å gå frem, da den ukjente mannen sa.

– Så fint! Da bør du kanskje bruke musa di av og til, slik at mannen din slipper å høvle over kona mi!

HAHAHA – Regner med ektemannen snek seg sakte bort… DEL DA!