Bjarne tar hypnose for å bli mer viril i senga. Når kona finner ut av SANNHETEN blir de skilt TVERT!

Denne historien handler om Else og Bjarne. De var godt gift, og blitt nærmere 50. De var stort sett lykkelige sammen, men Bjarne var ikke like viril som før. Det ble lenge mellom kveldene med sengekos.

Den siste par ukene hadde Else slitt med så vond hodepine. Det ville liksom ikke slippe taket. Men i dag hadde hun vært til en hypnotisør, og all smerte var borte. Dette var en gledens dag, noe hun selvfølgelig måtte dele med Bjarne.

Else: – Du Bjarne, husker du hodepinen jeg har slitt med de siste ukene? Den er helt vekk!

Bjarne så forundret på sin kone og sa:
-Forsvant den bare helt av seg selv, og helt plutselig?

Else: -Jeg ble anbefalt å dra til en hypnotisør av ei venninne, så jeg dro dit i dag. Han sa at jeg skulle stille meg foran speilet og si: «Jeg har ikke hodepine, jeg har ikke hodepine, jeg har ikke hodepine.» Og det virket faktisk! Hodepinen er helt borte!

Bjarne: – Det er jo strålende nyheter, da slipper jeg å høre på all sutringen hele tiden.

Else: – Du. Nå som jeg ikke har vondt i hodet mer, har jeg tenkt på sex hele dagen. Jeg vet du har slitt litt med potensen. Kanskje du også skulle ha besøkt hypnotisøren, han kan sikkert hjelpe deg også.

Det mente Bjarne var en god ide, så han ringte og avtalte en time. Etter besøket kom Bjarne hjem, full av iver. Han løftet opp kjerringa, bar henne inn på soverommet, kastet henne i senga, rev av henne klærne og sa: – ikke rør deg, jeg er straks tilbake.

Han gikk inn på badet, og etter noen minutter var han klar! Han feide over Else!

Else da: Åhhh, det var deilig. Dette har jeg savnet Bjarne.

Bjarne beordret kona på nytt: – Ikke rør deg, jeg er straks tilbake.

Han gikk inn på badet, ble borte et par minutter og kom tilbake igjen. Han høvlet over kjerringa på nytt, denne gangen holdt han ut lengre.

Else: Oioioi, jeg klarer knapt å bevege beina. Så deilig det var!
Bjarne: Ikke rør deg, jeg er straks tilbake.

Else stusset veldig over hva Bjarne gjorde på badet, så hun kom seg på beina og listet seg bort til badet. Der stod Bjarne foran speilet og gjentok: Hun er ikke kona mi, hun er ikke kona mi, hun er ikke kona mi.

Neste dag var ikke Else kona til Bjarne… Del Del Del om du lo av denne!