Annie 62 har verdens største bryst. Hver pupp veier hele 30KG!

Vi mennesker ser alle forskjellige ut – og det skal vi være utrolig glade for. Tenk så kjedelig og grått det hadde vært hvis vi var kopier av hverandre.

Derfor er det også fascinerende med folk som omfavner det som er spesielt med dem.

Det er absolutt tilfelle med 62 år gamle Annie Hawkins-Turner. Amerikaneren har blitt millionær – ved å ha verdens største naturlige bryster.

Hun bruker artistnavnet «Norma Stitz» og beskriver seg i dag som en gründer og fetish-modell, ifølge Wikipedia. Siden 1999 har hun holdt Guinness verdensrekord – for de største naturlige brystene.

Måtte bruke BH for voksne når hun var 9.

Annie har et mål (over brystene) på 177,8 centimeter – og hvis det ble laget BH-er i hennes størrelse, ville hun hatt en 48V.

Hun tjener en del penger som stjerne i voksen-filmer (hun spiller ikke inn sex, men viser sine former)

Allerede i ung alder foreslo legene en operasjon for å redusere størrelsen på brystene – noe hun alltid har nektet blankt på.

– Jeg vil ikke rote med naturen. Samtidig som brystene vokste, fikk jeg også sterkere ryggmuskler som fungerte som støtte, sier Annie.

Veier 30 kilo stykket.

Tobarnsmoren, som i voksen alder begynte å tjene gode penger på sine gigantiske fordeler, forteller om følelsen da hun fikk tildelt verdensrekorden.

– Det var helt utrolig. En stor ære! Noe jeg alltid vil verdsette.

Brystene veier rundt 30 kilo hver – og vokser fortsatt i dag, ifølge The Sun.

I 1991 møtte Annie sitt livs kjærlighet – Allen, som var 20 år eldre enn henne.

– Til mitt store sjokk la jeg merke til at han elsket store kvinner, og han syntes brystene mine var utrolige. Vi var perfekte for hverandre, og han løftet selvtilliten min, har hun sagt til avisen.

Gjør stor suksess på internett

Fem år senere var de gift – og det var da karrieren hennes virkelig tok av. Annie brukte internett som en kanal hun kunne promotere sine enorme bryster gjennom – Mange var villige til å betale store summer for å få et glimt av de.

Ektemannen døde dessverre i 2003, men som eier av verdens største bryster fortsetter hun å bygge sin popularitet, noe som har blitt enda enklere med utviklingen av Internett og sosiale medier. I dag har Annie over 83 000 følgere på Instagram.

Er det ikke fantastisk at Annie nyter livet og gjør det beste ut av situasjonen? Trykk nå på deleknappen hvis du er enig!